Бізнесмени Дніпропетровщини домовились про партнерство з французькими компаніями (ФОТО)

14.11.2018 18:00   -
Автор:

Познайомитися із французькими бізнесменами, обмінятися контактами, обговорити подальшу співпрацю. Таку можливість отримали підприємці Дніпропетровщини. Зустріч у форматі В2В пройшла в Дніпропетровській торгово-промисловій палаті, повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ».
Цей захід відкриває роботу другого Міжнародного економічного форуму, що проходитиме в Дніпрі 15-16 листопада. Чудова нагода розширити контакти, знайти нові можливості для спільної роботи. На заході – поважні гості.
«Франція має одну з найпотужніших економік у світі. Дуже багато наших підприємств – лідери у свої галузях. Це сільське господарство, промисловість, авіабудівництво, ядерна енергетика, логістика, комунальне господарство, – наголосила Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон. – Сьогодні компанії наших з вами країн можуть обмінятися досвідом, налагодити співпрацю».
До пропозицій дніпровських бізнесменів готові представники 12 французьких компаній.
«Сьогодні в Дніпрі – провідні французькі компанії, що займаються комунальним господарством. Чудова можливість для наших бізнесменів поспілкуватися на цю тему. Є енергоефективні підприємства. Франція у цьому – передовик, можна дізнатися про найсучасніші технології. Є малі та середні підприємці. Вони розкажуть, як співпрацювати з ними, опановувати нові ринки», – зауважив Почесний Консул Французької Республіки в Донецькій, Луганській, Дніпропетровській та Запорізькій областях Геннадій Чижиков.
Схопити «удачу за хвіст» завітали 80 підприємців Дніпропетровщини.
«Ми, як юридична компанія, супроводжуємо багато проектів, у тому числі й інвестиційних. Представляємо в Україні інтереси багатьох іноземних організацій. Сьогодні ведемо переговори про співпрацю з французькою стороною», – розповіла партнер адвокатської фірми «Династія» Таміла Петренко.
На подальшу співпрацю з французами сподівається й президент Дніпропетровської торгово-промислової палати Віталій Жмуренко.
«На сьогодні не маємо жодної рамкової угоди щодо співпраці з будь-якою торгово-промисловою палатою Франції. Сподіваємось, що сьогоднішній візит посприяє вирішенню цього питання. Плануємо більш поглиблену роботу», – зауважив Віталій Жмуренко.