«Бетонна» некомпетентність обласної влади на Дніпропетровщині

18.04.2020 07:01   -
Автор:

Журналіст видання 49000.COM.UA Олексій Валенко повідомив про те, що на вїзді в Дніпропетровську область з боку Полтавської на трасі з’явилася купа бетонних блоків. Поки що дорога вільна, але поява блоків – ілюстрація того, як обласні чиновники борються із епідемією коронавіруса.
Ймовірно, очільники Дніпропетовщини Святослав Олейнік та Олександр Бондаренко таки планують побудувати блокпости і перекрити вїзд в область. Але навіть працівники вже існуючого посту про це нічого не знають і поява бетонних блоків дивує їх теж – їм про це нічого не повідомили.

«Это крайне иронично выглядит на фоне того, как тот же Олейник критиковал мэрию Днепра за решение закрыть въезд в город и по итогу на пару с губернатором Бондаренко блокировал это решение. Водители относятся к этому иронично», – пише журналіст.
А один із обурених водіїїв на трасі відмічає: «Надо ум иметь, а не бетонные блоки ставить!».

Купа бетонних блоків на дорозі, вважає Олексій Валенко – яскрава ілюстрація методів обласної влади, що використовуються для боротьби з епідемією. Журналіст згадує, що спалах коронавірусу в Першотравенську Олійник пояснив несанкціонованими зборами віруючих однієї з Біблійних шкіл, хоча члени общини заявили про те, що давно самостійно дотримуються карантину. Губернатор Бондаренко натякнув на заборону пересування по області в ці суботу і неділю, порадивши сходити людям у магазин заздалегідь, але з’ясувавши, що вводити такі заходи протизаконно – пояснив, що це всього лише прохання.
На обсервацію людей із підозрою на коронавірус Олійник і Бондаренко вирішили відправляти у польовий табір під Могильовом, де немає нормальних умов для перебування. Раніше ми повідомляли, що навіть робітники об лаштованих постів на дорогах перебувають в дуже незручних умовах.
«Поэтому история с бетонными блоками выглядит неубедительно. Ведь они никак не помогут закрыть провалы областной власти в самом регионе. Так что груда бетона, которая ныне возвышается на границе Днепропетровщины, станет, скорее, символом этих провалов», – завершує журналіст.