«Батьківщинівці» Дніпропетровщини взяли участь в урочистому з‘їзді партії в Києві

14.12.2015 08:30   -
Автор:

Велика делегація активістів Дніпропетровської обласної організації партії ВО «Батьківщина» взяла участь у з’їзді цієї політичної сили, який 12 грудня відбувся у Києві.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу ВО «Батьківщина».
Представницьке зібрання назвали урочистим, адже воно було присвячене аналізу підсумків недавніх виборів міських голів та депутатів місцевих рад. За результатами голосування у всеукраїнському вимірі «Батьківщина» практично отримала стільки ж мандатів, як і президентська партія «Солідарність», і представлена у радах усіх без винятку областей України та Києва.
«Ми як команда – єдина з усіх парламентських партій, яка суттєво покращила результат! Ми – єдина політична сила, яка кардинально та неспростовно перемогла! «Батьківщина» збільшила свій результат у 3,4 рази. Це означає не просто ривок, підтримку – це означає велику перемогу. Але ця перемога означає і велику відповідальність», – наголосила у своїй промові на з’їзді лідер партії народний депутат України Юлія Тимошенко.
Як зауважила лідер партії, «зі всіх політичних команд, які є сьогодні в Україні, з цією сьогоднішньою бідою, з безпорадністю, з нечесністю, з несправедливістю може впоратися лише одна команда в Україні – партія «Батьківщина».
Успішними виявилися результати місцевих виборів і для «батьківщинівців» Дніпропетровщини, які у переважній більшості рад області втримали, а багато де й суттєво поліпшили, свої позиції.