Банда Наріка влаштувала жорстоку бійку у центрі Відня: нові подробиці

26.08.2022 12:02   -

Група чоловіків на елітних позашляховиках марок BMW X5 та Toyota Land Cruiser з українськими номерами побили двох місцевих таксистів біля готелю “Брістоль” у центрі Відня 25 травня. У нападників упізнали членів ОЗУ кримінального авторитету з Дніпра Олександра Петровського на прізвисько Нарік, який у перші дні війни незаконно виїхав з України до Австрії. 

Як пише видання 49000com.ua, у сюжеті журналіста австрійського телеканалу ORF Крістіана Вершютца з’явилися нові подробиці цієї історії.

За словами мера Дніпра Бориса Філатова, про що він сказав у сюжеті, до бійки в центрі Відня причетні охоронці шахрайських кол-центрів із Дніпра, які займаються здиництвом грошей по телефону.

Структуру цих кол-центрів Борис Філатов пов’язує з дніпровським кримінальним авторитетом по кличці Нарік (Олександром Петровським), та його «правою рукою» Емілем Арутюняном, який зараз також перебуває у Відні.

За словами Філатова, Нарік та Арутюнян, як і «охоронці» його так званих кол-центрів, швидше за все, перетнули кордон незаконно, оскільки виїхали з України вже після початку війни з Росією, хоч і є військовозобов’язаними.

Мер Дніпра Філатов звернувся до депутата муніципальної ради Відня Домініка Неппу і передав йому дані про пов’язаних з Наріком чоловіків, які вчинили бійку біля готелю «Брістоль».

У свою чергу, Непп передав цю інформацію до органів правосуддя та кримінальної поліції. Філатов наполягає на необхідності арешту тих, хто влаштував жорстоку бійку та їхньої депортації в Україну.

Відео можна подивитись тут.