Бал для людей з інвалідністю пройшов у Дніпрі

07.02.2020 10:58   -
Автор:

Бал для людей з інвалідністю «Night to Shine Ukraine» пройшов у Дніпрі уже втретє. Цього року, 6 лютого, захід відбувся у культурно-діловому центрі «Менора». Ще у 2018 році Дніпро став першим містом на пострадянському просторі, що долучилось до проведення балів для людей з інвалідністю в усьому світі.
Про деталі повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.
«Дніпро вже втретє долучився до всесвітнього проєкту проведення балів для людей з інвалідністю. Подія дуже важлива, адже дозволяє учасникам цього дня бути у центрі уваги, отримати позитивні емоції, врешті – відчути себе справжньою зіркою. Тому одразу міська рада спільно з фондом «Культурна столиця» підтримала проведення такого балу. Сподіваюся, і надалі співпрацюватимемо з організаторами у рамках таких чудових ініціатив», – сказав начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Євген Хорошилов.

На бал прибуло понад 200 учасників і для них працювали ігрові та фото-зони, а всіх охочих катали на лімузинах. Танці, розваги, спілкування і конкурси талантів, а також нагородження подарунками – все це для гостей.
Директорка балу, волонтерка Олена Зайцева розказала, наскільки важливим є цей захід для людей із особливими потребами:
«Так, наприклад, під час минулих балів утворилися декілька пар, які згодом одружилися. Загалом наші учасники з нетерпінням чекають цієї події. Не в усіх наших гостей є можливість відвідувати звичні дні народження, випускні, весілля тощо, а тут така чудова нагода поринути у свято, де вони – головні герої. Словом, вдячні міській владі, спонсорам, волонтерам за підтримку».

Днепр.Главное