Бачили очі що обирали, тепер гратимуть діти в багнюці

07.10.2020 12:34   -

На президентських виборах у другому турі понад 88% царичанці проголосували за зміну влади, як розпочала ремонт стадіону у Царичанці. Ось показові остаточні результати голосування на виборчій дільниці смт Царичанка оприлюдненні ЦВК.

А на парламентських виборах електорат 34 виборчого округу в Дніпропетровській області, куди входить Царичанка, віддали партії “Європейська солідарність”, котра представляла ту владу, яка була розпочала будівництво в Царичанці нового стадіону європейського рівня, футбольне поле, волейбольний та тренажерний майданчика, лише мізерні від 1% до 5% по дільницях Царичанки. І звичайно ж відтепер цей виборчий округ представляє “слуга” без обличчя.

Стадіон площею 2 гектара в Царичанці взявся ремонтувати ще за попередньої влади обласний департамент капітального будівництва Дніпропетровської обладміністрації, але після виборів ремонт тривав недовго. Нова влада нічого не обіцяла, тож не продовжуватиме почате “папєрєдніками”, відтак поле – сяк-так засипано щебнем, в розритих ямах вже збираються калюжі, а трибуни для глядачів встигли прогнити. Отже відповідальність за теперішній стан в країні має взяти на себе електорат, який легковажно розпорядився правом голосу і довірив владу людям без знань, досвіду, без програми, без обличчя. 

Пройшли вибори і до влади в Дніпропетровській області прийшли нові господарі. З приходом «Слуг народу» будівництво заглохло. Добудувати такий довгоочікуваний для Царичанки об’єкт обласні чиновники не поспішають, – повідомляє nashemisto.

Стадіон «Діброва» – єдина спортивний майданчик такого масштабу на всю Царичанку. Тут тренуються вихованці дитячо-юнацької спортивної школи. Ось тільки на брудному щебні по калюжах в футбол особливо не пограєш.

Про ситуацію, яка склалася, про біль від закинутого будівництва, про дітей, які граються у багнюці розповідають журналістам місцеві мешканці, які самі ж і привели нову владу, яка тепер наживається на спортивному майбутньому українських дітей.