Автобус із українцями знову втрапив у аварію в Польщі – є загиблі

22.03.2021 11:27   -

Знову трагедія на польських автошляхах і знову за участю українців, нажаль. У неділю 21 березня, вночі український автобув потрапив у ДТП на трасі А4 біля села Кашице, що на території Підкарпатського воєводства, – повідомляє Європейська правда.

В результаті ДЬП постраждали 5 українців, а ще 1 – загинув. Усього в автобусі було 10 осіб і наразі МЗС України повідомило, що всі вони були громадянами України.

Вночі поблизу Кашице перекинувся мікроавтобус з 10 громадянами України. 1 особа загинула, 5 були госпіталізовані. Генеральне консульство України в Любліні взаємодіє з правоохоронними органами Польщі для з’ясування обставин аварії, надає постраждалим консульську допомогу… Консул вирушив на місце аварії українського автобуса для координації надання медичної допомоги постраждалим, вирішення питання повернення до України чотирьох нетравмованих пасажирів. Польські правоохоронці розпочали розслідування причин ДТП. Гаряча лінія для родичів: +48784138555“, – повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко

За попередньою інформацією відомо, що водій автобуса не впорався із керуванням і на повороті автобув злетів із дороги, проламавши огородження. Однією з причин ДТП називають також складні погодні умови, що мали місце в неділю.