“Армія дронів” оновила рекорд за кількістю знищеної техніки РФ за тиждень: озвучено цифри

25.09.2023 20:00   -

Наша “Армія дронів” продовжує успішно знищувати ворожу техніку. За останній тиждень – з 18 по 25 вересня – окупанти втратили на полі бою десятки танків, гармат та іншої військової техніки.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Facebook. За його словами, загалом за минулий тиждень українські захисники за допомогою дронів знищили 205 одиниць російської техніки, встановивши новий рекорд.

“Армія дронів ставить рекорди з ураження російської техніки – результати тижня. Наші воїни продовжують уражати гармати, які заважають рухатися вперед. Маємо новий рекорд – мінус 64 російські гармати. Також оператори дронів уразили 27 танків, 55 вантажівок та багато іншого”, – повідомив міністр.

Федоров оприлюднив інфографіку, за якою видно, що “Армією дронів” за вказаний період знищено або уражено також 38 бойових броньованих машин противника, дев’ять САУ, один засіб ППО, три засоби радіотехнічного обладнання, 124 опорні пункти, вісім складів палива, 7 мінометів, одну РСЗВ та 68 окупантів.

“Загальна кількість ураженої техніки за минулий тиждень – 205 одиниць. Потужні результати. Посилюємо Сили оборони безпілотниками по всій лінії фронту та дякуємо за захист”, – написав Федоров.

Нагадаємо, також за попередній тиждень ударні підрозділи Сил оборони України, що забезпечуються в межах “Армії дронів”, уразили 185 одиниць ворожої техніки.