Apple презентувала новий iPhone 13 і смартгодинник Apple Watch

15.09.2021 08:54   -

Генеральний директор Apple Тім Кук презентував нову лінійку iPhone, серед яких iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max.

У молодших версіях iPhone 13 і 13 mini трохи оновився дизайн блоку камер. Виріз в екрані став на вигляд більш компактним, але не настільки, як припускали раніше. Корпус алюмінієвий на гранях, а тильну і фронтальну частину закриває захисне скло Ceramic Shield.

Главная интрига новых iPhone: будет ли 1 ТБ? - Hi-Tech Mail.ru

Систему Face ID трохи стиснули, виріз в результаті став меншим на 20%. Яскравість екрану збільшилась на 28% (в iPhone 13 – це 6,1 дюймова матриця, а в 13 mini – 5,4-дюймова).

Динамічно адаптує частоту кадрів до швидкості пальця користувача при прокручуванні. Більш чуйні вхідні дані для програм та ігор.

Графічний процесор є 5-ядерним у порівнянні з 4-ядерним на звичайному iPhone 13.

В iPhone 13 і 13 mini використовується новий процесор A15 Bionic.

Камера TrueDepth менша на 20%. Задня камера має три нові об’єктиви. На передній панелі є керамічний щит, міцніший за скло будь -якого смартфона. Опір IP68. Перероблені внутрішні пристрої, підтримка MagSafe, звичайні моделі та моделі Max.

Подвоєння базової пам’яті до 128 ГБ та додавання нової опції 512 ГБ.

iPhone 13 має більш швидкий чіп, швидше 5G, яскравіший дисплей і потужнішу камеру, але він все одно має кращий час автономної роботи. Більшість користувачів отримають на 1,5 години більше акумулятора на iPhone 13 mini у порівнянні з 12 mini. iPhone 13 забезпечує на 2,5 години більше, ніж iPhone 12.

Кінематографічний режим знімає у форматі Dolby Vision HDR. A15 оцінює кожен кадр в прямому ефірі під час запису. Повертаючись до Kaiann, щоб підсумувати можливості камери.

Утримує фокус на об’єкті навіть під час руху. Автоматично змінює фокус, коли люди входять у кадр і відвертаються/звертаються до камери.

Показ відеозапису в режимі стійки з швидкозмінною глибиною фокусування. Розмиває фон так само, як фотографії в портретному режимі.

Потужні камери, провайдери нового покоління забезпечують нашу найсучаснішу систему з двома камерами. Датчик 1,7 мкм і діафрагма f/1,8 на широкому об’єктиві.

До 30% швидша графіка, ніж у провідних конкурентів. Новий 16-ядерний нейронний двигун, 15,8 трлн операцій в секунду.

Найшвидший процесор у будь-якому смартфоні, до 50% швидший, ніж у провідних конкурентів.

5 -нм технологія з майже 15 мільярдами транзисторів. Новий 6-ядерний процесор з 2 високопродуктивними, 4 високоефективними ядрами.

Гладкий дизайн з плоскими краями, який подобається людям, з нашим ексклюзивним керамічним щитом. Водонепроникність IP68. Новий вигляд задньої камери з лінзами, розташованими по діагоналі. П’ять нових кольорів: рожевий, синій, опівночі, зірковий, червоний.

 Кожен iPad тепер має 100% перероблений корпус.

Нова акустична система зі стереосистемою в альбомній орієнтації. Дивовижні аксесуари, включаючи нові тонкі чохли Smart Folio, олівець Apple другого покоління, який магнітно кріпиться збоку для транспортування та зарядки.

Задня камера має датчик 12 Мп з пікселями фокусування та діафрагмою f/1,8. Спалах True Tone, покращений Інтернет -провайдер із Smart HDR, записує в 4K. Фронтальна камера має 12 -мегапіксельну ультрашироку діагональ з центральною рамкою.

Підтримує 5G на стільникових моделях зі швидкістю завантаження до 3,5 Гбіт / с.

Підвищення продуктивності процесора на 40% і в GPU на 80%. Нейронний двигун працює вдвічі швидше і забезпечує досвід нового рівня, наприклад переклад у режимі реального часу. Тепер поставляється з портом USB-C, а не Lightning.

Дисплей тепер 8,3 дюйма з таким же розміром пристрою. Широкий колір, антивідбиваючий, 500 ніт яскравості. Touch ID знаходиться в кнопці живлення так само, як iPad Air.

Далі поговоримо про Apple Watch, – це неймовірна серія годинників Apple Watch 7. Вона використовує всі чудові функції та поєднується з найбільшим екраном. Майже на 20% більше екрану, ніж попереднє. Рамка тепер лише на 1,7 мм, на 40% тонші. Покращена міцність. Найбільш стійкий до тріщин фасадний кристал. Сертифікат IP6X на пилостійкість, а також водонепроникність WR50. Той самий 18-годинний час автономної роботи, але заряджається на 33% швидше. Всього 45 хвилин від 0 до 80%