Активістка повідомила про погрози від забудовника набережної на Сонячному

25.06.2015 14:49   -
Автор:

Мешканці ж/м Сонячний вимагали у забудовника дозвільних документів, а чоловік прийшов з охороною, яка погрожувала активістці.
Про це Дніпро.depo.ua повідомила активістка, мешканка житлового масиву Сонячний у Дніпропетровську Людмила Кострюкова.
Вона повідомила, що 24 червня мешканці виявили на своїй набережній поблизу ресторану “Рів’єра” кілька одиниць будівельної техніки. Люди почали вимагати у керуючих документи із дозволами на будівництво, оскільки це прибережна рекреаційна зона, де будівельники уже почали знищувати насадження. Проте охоронці почали погрожувати Людмилі Кострюковій.
“Власник ресторану “Рів’єра” на ж/м Сонячний захопив прибережну територію, посилаючись на високих покровителів у владі та правоохоронних органах. Його охоронці грозилися підкинути мені наркотики. Коли я намагалася це все зафіксувати, у мене вихопили телефон. Слава Богу, нарешті (через 2 години після виклику 102) приїхала міліція”, – повідомила Людмила Кострюкова. Як зазначила активістка, ресторан належить Михайлу Гороховському.
Читайте також: Общественники нашли ответственного за плачевное состояние дорог в Днепропетровске
За її словами міліція прийняла її заяву про погрози та застосування сили і в той же день мала відкрити відповідне кримінальне провадження. Крім того правоохоронці також виявили, що у будівельної техніки також немає дозвільних документів.