Адресна допомога людям. Дніпро співпрацюватиме з фондом-партнером відомого американського благодійника Говарда Баффета 

26.09.2024 18:35   -

Мер Дніпра Борис Філатов провів зустріч із представниками Global Empowerment Mission (GEM) — фондом-партнером відомого американського благодійника Говарда Баффета. Місто вибудовує програми підтримки дніпрян та переселенців — надто у випадках, коли пошкоджене майно не на балансі міста і з яким не вийшло звернутися до державної програми «єВідновлення».

«Ми ніколи не відмовляємося від будь-якої допомоги. Кожна копійчина від наших благодійників — це копійчина, зекономлена з місцевого бюджету. Тому ми співпрацюємо з благодійниками, які допомагають людям адресно. Для них надаємо відповідну інфраструктуру, розміщуємо їх у територіальних центрах, управліннях соцзахисту, райадміністраціях — де вони можуть напряму співпрацювати з людьми», — наголосив Борис Філатов.

Фонд Global Empowerment Mission, президентом якого є Майкл Каппоні, має пріоритет взаємодії саме з прифронтовими містами. Очікувана підтримка — це продуктові та гігієнічні набори, а також заміна вибитих через атаки рф вікон і надання генераторів.

«Максимально хочемо допомогти, намагаємося змінити ситуацію на краще. Щоб люди знали, що про них не забули, щоб вони повертались до України, до своїх домівок», — зазначив представник фонду Global Empowerment Mission Віталій Кубушка.