Заммера Дніпропетровська впроваджує систему “Prozorro”

05.08.2015 09:30   -
Автор:

Заступник мера Дніпропетровська Ірина Зайцева нарешті зрозуміла переваги системи електронних зукупівель “Prozorro”. Знадобився деякий час, щоб після шаленого опору вона визнала її та почала впроваджувати у дію. Але відтепер вона стверджує, що це робиться за її ініціативою. Про це вона написала у своїй сторінці в “Фейсбук”.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
Наводимо текст повністю:
“За ініціативи заступника міського голови Зайцевої І.Г. управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради вирішило долучитися до системи електронних закупівель «Prozorro», яка надає істотні переваги в порівнянні з традиційними способами проведення закупівель, основаних на паперовому документообігу, сприяє підвищенню оперативності проведення процедур закупівлі та зростанню ефективності процесу підготовки до закупівельної процедури, забезпеченню відкритості та прозорості використання державних коштів, і як наслідок – значному підвищенню рівня конкуренції серед учасників торгів.
Читайте также: Как чиновники воруют на госзакупках в Днепропетровске (ФОТО)
Станом на сьогоднішній день, в системі електронних закупівель «Prozorro» зареєстрований Комунальний заклад «Міський дитячо-молодіжний центр» та Комунальний позашкільний навчальний заклад «Міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» Дніпропетровської міської ради.
Цими організаціями подано оголошення про закупівлю необхідних для їх функціонування товарів. На підставі проведених нашими комунальними закладами закупівель, будуть зроблені висновки про ефективність роботи системи та її зручність. На сьогодні, робота системи електронних закупівель «Prozorro» комунальними закладами оцінюється позитивно”.