Віце-прем’єр-міністр розповіла про програми переорієнтування бізнесу Дніпропетровщини

26.09.2018 09:45   -
Автор:

Для підприємців Дніпропетровщини та України наразі існує дуже багато програм для переорієнтування бізнесу на європейські ринки. Окрім переорієнтування бізнесу програми також розраховані на підтримку експортного потенціалу та збільшення інвестиційних можливостей.
Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» повідомила віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.
Зараз по всій Україні існує велика кількість європейських програм, які сьогодні функціонують і на Дніпропетровщині. Ці програми створені заради того, щоб дати можливість підприємцям стратегічно посилювати свою конкурентоздатність. Це потрібно, щоб задовольняти потреби як українського ринку, так і закордонних ринків, і навіть такого вимогливого ринку, як європейський, – зазначила вона.
Читайте також: Віце-прем’єр-міністр України похвалила Дніпропетровщину
«Це програми «Youforbisness», «COSME», «HORIZON» для малого та середнього бізнесу, та ще дуже багато інших програм. Тут існує величезна кількість програм, які забезпечують зростання для підприємців і підтверджують нашу компетентність у цій справі. Більш детальніше можна дізнатись на нашому порталі https://eu-ua.org/ », – розповіла Іванна Климпуш-Цинцадзе.