В Бабушкінській ТВК намагаються “протягнути” “Відродження” в міську раду, – Гліб Пригунов

31.10.2015 12:45   -
Автор:

Процес затягування підрахунку голосів у Бабушкінській ТВК відбувається, аби протягнути партію “Відродження” до складу міськради.
Про це заявив депутат облради від партії “Солідарність” – Блок Петра Порошенка” Гліб Пригунов, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
“В Бабушкінській ТВК при звірці протоколів територіальної комісії і дільничних комісій зафіксовані розходження. На оригіналах протоколів від ДВК кількість голосів на користь “Укропу” і “Відродження” менше, й навпаки по даним Бабушкінської ТВК цих голосів значно більше. Це фальсифікації і намагання протягнути партію “Відродження”, яка не набирає голосів, через 5% бар’єр”. Тому в хід пішли звичні рейдерські схеми з підроблення документів” – сказав Гліб Пригунов.
За його словами партія “Укроп”, яка декларує не брехати людям і закликає до того, аби в країні вибори проходили чесно і демократично, активно застосовує брудні технології.
Гліб Пригунов також повідомив, що цієї ночі під час штовханини в Бабушкінській ТВК, так звані “спортивні журналісти” поранили помічника депутата міськради Каміля Примакова.
Читайте також: В Днепропетровске выявлены фальсификации, – нардеп