В 2017 році дніпрянам обіцяють масштабний ремонт доріг у дворах

06.09.2016 10:30   -
Автор:

Наступного року в Дніпрі планують відновити внутрішньоквартальні дороги на житлових масивах Покровський, Червоний камінь, Фрунзенський і Лівобережний. На ці ремонти містяни чекали багато років. Міська влада пообіцяла у 2017-му приголомшити дніпрян кількістю поточних і капітальних ремонтів шляхів. Цьогоріч ремонти внутрішньоквартальних доріг розпочали на житловому масиві Перемога.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
«До кінця року плануємо зробити декілька мікрорайонів житлового масиву Перемога. До 31 грудня хочемо закінчити всі внутрішньоквартальні дороги і «ливнівки» на ж/м Тополя-2. Там ситуація непроста. Та ми робимо там всі без винятку внутрішньоквартальні дороги», – зазначив заммера Михайло Лисенко під час інспекції ремонту доріг 5 вересня.
За словами заступника мера, на наступний рік заплановано, що житлові масиви Покровський, Червоний камінь, Фрунзенський і Лівобережний також матимуть реконструйовані внутрішьоквартальні дороги.
Михайло Лисенко не приховує: низка проблем тут є не лише з дорогами, а й з «ливнівками».
«Вони ніби існують, та вода не відводиться. Вона просто дренує в ґрунт або в підвали будівель. Згідно з проектом, який був, вода мала відводитися в озеро Куряче. Та продовження колектора до нього немає», – пояснив посадовець. Михайло Лисенко повідомив, що наступного року на Фрунзенському і Лівобережному має розпочатися будівництво зливової каналізації.
Крім того, за даними заступника міського голови, у 2017 році планують замінити тротуарну частину на 57 центральних вулицях Дніпра. Замість асфальту тут планують встелити тротуарну плитку.