У Дніпропетровську хочуть змінити систему організації прибирання міста

12.01.2016 16:24   -
Автор:

За словами в.о. першого заступника міського голови Дмитра Погрєбова, нинішній процес прибирання складний, заплутаний і незрозумілий. Та навіть попри те, що чистотою міста опікуються не лише міські, а й комерційні структури-підрядники, все одно на території мегаполісу залишаються місця, які не прибирають взагалі. Про один з варіантів вирішення проблеми Дмитро Погрєбов розповів під час традиційного брифінгу, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу міськради.
«Задіяні купи організацій, та іноді ніхто не розуміє де чия зона відповідальності. Простіше, аби одна організація відповідала за прибирання. Більше не буде прибирання за розподілом територій – дорога, двір тощо», – повідомив Дмитро Погрєбов.
Планується, що у кожному секторі Дніпропетровська може працювати певна організація. Скільки грошей місто сплачуватиме за послуги прибирання, а також як та чи інша фірма здобула право їх надавати –доступ до цих документів буде відкритий і дніпропетровці зможуть самі перевірити все, що їх цікавить.
«Зиму проживемо за існуючою схемою роботи. Але вже до весни-літа вийдемо на нову прозору схему. Щоб більше не було розмежування між тими, хто відповідає за дороги, звалища, сміття або листя», – сказав Погрєбов.
Читайте також: У Дніпропетровську лише кожен сотий МАФ має документи