У Дніпрі стартував перший Міжнародний книжковий фестиваль Book Space

28.09.2018 17:45   -
Автор:

28 вересня у Дніпрі, на площі перед Дніпропетровською обласною державною адміністрацією, відкрився перший Міжнародний книжковий фестиваль Book Space.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на пресс-службу Дніпровської міськради.
Під час фестивалю відвідувачі зможуть поспілкуватися із письменниками, журналістами та істориками, зокрема, зі США, Німеччини, Франції, Польщі. Головна особливість фестивалю – не лише літературні, а й соціальні дискусії. Основною темою Book Space-2018 обрали різні прояви трансформацій.
Фестиваль одночасно проходитиме на різних локаціях. Основні з них – поблизу обласної адміністрації. Це Mediaprostir, павільйони книжкового ярмарку, дитяча зона біля інклюзивного парку, що у сквері Героїв. Будуть зустрічі з відомими авторами, наприклад Іреною Карпою, Оксаною Забужко та іншими. Розважальна родзинка заходу – щоденні вечірні концерти у саду Музею українського живопису.
Серед локацій Book Space – великі книжкові павільйони, у яких представлені близько 60 видавництв з усієї України, а також зала на першому поверсі обласної адміністрації, вхід до якої облаштували у вигляді бібліотеки. Там проходитимуть презентації видань, публічні дискусії тощо.
Фестиваль триватиме до 30 вересня.
Детальніше про програму та гостей першого Міжнародного книжкового фестивалю Book Space можна дізнатися на сайті: https://bookspacefest.com/Home/Program