Тарас Шевченко став новим ідеологом криворізьких комуністів

18.03.2015 11:26   -
Автор:

У Кривому Розі Комуністична партія готує електорат до майбутніх місцевих виборів. За повідомленням свободівців, члени КПУ є посібниками сепаратизму, що використовують образ Тараса Шевченка у своїх агітаційних матеріалах.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Вже пару тижнів як на вулицях міста стоять агітаційні намети Комуністичної Партії України (КПУ), члени якої є посібниками сепаратизму в Україні.
Перші червоні намети були знесені патріотами, але “комуністічно-сепарська гнида” знов вилазить на наші вулиці, тепер їх охороняє міліція та 20-30 тітушек, роздають газети в яких розказують про те, що Україна мусить бути федеративною і про те що, фашисти повсюди.
По місту висять листівки КПУ, на яких зображений Тарас Шевченко.

З яких це пір Тарас став комуністом? Наш ворог хитрий, він розуміє, що відверта проросійська риторика та сепаратизм в Україні вже ніколи не пройде, тому комуняки шукають свою нішу в сучасних політичних реаліях, саме тому можна пояснити зображення Кобзаря на цих недолугих листівках. Брехливість комуністичної ідеології шукає нові шляхи до розділення України, використовуючи вже українські ідеї.
Шановне патріотичне товариство! Закликаємо вас мобілізуватися та показати, за яку Україну боровся Тарас Шевченко та не допустити проявів сепаратизму у Кривому Розі», – пишуть члени ВО “Свобода” Кривий Ріг у фейсбук.
Фото: Кривой Рог LIFE