Син Царьова не з’явився в суд, аби відібрати у переселенців дах над головою (ВІДЕО)

05.02.2015 10:30   -
Автор:

Хатинка на самісінькому березі Дніпра ніяк не полишає в спокої колишнього нардепа, а тепер відомого поводиря терористичних організацій на сході — Олега Царьова. Руками свого сина, Максима Царьова, він вимагає виселення переселенців через суд, передає 9 канал.
Нагадаємо, люди заселилися туди ще влітку та відчистили будинок до блиску після справжнього нашестя власника, який, коли накивав п’ятами, із собою прихопив навіть добре прикручені плафони зі стелі. Утім, до суду на перше слухання справи позивач так і не з’явився.
Царьовський будинок почали засиляти переселенці із Донбасу ще з червня.
Наразі тут мешкає 3 родини. Після пожежі та шаленого нашестя Олега Царьова, який ледь плафони не забрав у валізи та не повіз на Червону Площу — нові мешканці будинку навели чистоту, відновили опалення та розділили велику кімнату на дві — і усе за гроші зі своєї кишені. Нині дізнались — їх хочуть виселити.
«Я лично через Интернет узнала, что Максим Царев собирается выселить, но куда будем переезжать… пока не знаем. Я их сама лично в лицо не видела, не встречалась», — розповідає переселенка Дарина.
Багатодітна Дарина мешкає у будинку колишнього нардепа із вересня. Родиною втекли із Донецька, коли відчули, що жити там просто небезпечно. Зараз же знають, що від їхнього будинку залишилась лишень цегла, тому перспектива виселення її зовсім не радує.
Читайте також: Де на Дніпропетровщині переселенці можуть отримати медичну допомогу? (АДРЕСИ)
Син ватажка терористичних організацій на сході Максим Царьов хоче відцапати у переселенців батьківський будинок, який нещодавно успадкував. Із позовом звернувся до суду, де 4 січня мало статися перше слухання справи. Утім, на нього позивач так і не з’явився.
Адвокат відповідача не згоден із позовом — вбачає у ньому певний дисонанс, адже дружина пана Царьова, в усній формі, за участі свідків, дозволила проживати переселенцям у будинку допоки не закінчиться збройне протистояння.
«В исковом заявлении были документы, которые свидетельствуют, что сын Царева стал собственником 12.14 этого домовладения. Причем эта сделка была осуществлена 20.11.2014 року. Очень интересно как она была проведена, так как Царев и его семья отсутствовали на территории Украины. И, таким образом, он мотивирует, что он является собственником дома и просит выселить беженцев с этого помещения», — каже Віталій Дорохін, адвокат переселенців.
Тож слухання справи перенесли на інший день — 24-те лютого на 12 годину дня.