Семенченко поділився грандіозними планами стосовно Кривого Рогу

16.05.2016 13:21   -
Автор:

Заступник голови в ГО «ГРАД – Кривий Ріг» Руслан Бірюков на своїй сторінці в Фейсбук розповів про результати відвідування Кривого Рогу народним депутатом, екс-кандидатом в мери міста Семеном Семенченко.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«14 травня у Кривому Розі відбулись відразу 2 події, пов’язані із Семеном Семенченко. Була відкрита депутатська приймальня у Центрально-міському районі та відбулась зустріч у конференц-залі готелю «Аврора».
Якщо на першому заході народний депутат був більш відкритим (бо не було преси), і розповідав про створення партійної структури, поливав критикою місцевих депутатів від «Самопомочі» (які начебто не працюють) і взагалі не зрозуміло чим займаються, то на другій зустрічі Семенченко більше розповідав про ситуацію в країні, розказував свої спогади про війну і задекларував створення громадської організації у місті. Ні назви цієї організації, ні цілей присутні так і не почули.
Дарма присутні ставили питання про співпрацю з криворізькими депутатами від «Самопомочі», про те, що у Кривому Розі вже існує громадська організація «Самопоміч», що є 4 приймальні депутатів обласної і міської рад від «Самопомочі». Питання зависли у повітрі!
Натомість Семенченко розповів про відкриття своїх депутатських приймалень у кожному із 7 районів, в кожній приймальні будуть працювати 3 оплачуваних робітники. Але прості математичні підрахунки показують, що вартість оренди 7 офісів з комуналкою+ зарплати 21 працівника офісів складає близько 100 тис. гривень на місяць. Звідки народний депутат візьме гроші на це все – не відомо, адже зарплата Семенченка близько 6 000 гривен. Декларація тут. І ще одне питання в мене з’явилось. Пройшло вже майже 7 місяців з того часу, як Семен Семенченко увірвався у політичне життя Кривого Рогу. Хоч одна його обіцянка виконана? Хоч комусь він допоміг?», – пише громадський діяч.
Читайте также: Семенченко назвал дело по ИЛ-76 «калькой Иловайска».