Ольгу Горб призначено радником голови Дніпропетровської ОДА

26.05.2015 12:30   -
Автор:

У Дніпропетровській ОДА посилюють напрямок боротьби з корупцією. Цим питанням, а також фінансовим моніторингом буде опікуватися Ольга Горб – досвідчений спеціаліст у сфері економіки та фінансів, а також волонтер.
Розпорядженням від 21 травня 2015 року її призначено радником голови Дніпропетровської ОДА, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
«Я вважаю свій напрямок роботи дуже важливим. Ми бачимо, які зміни вже відбулися в суспільстві. У складі команди голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка я хочу внести свій вклад в побудову європейського майбутнього нашої країни», – зазначила Ольга Горб.
Читайте также: Матч «Днепр» – «Севилья» покажут на больших экранах во всех уголках Днепропетровска
Вона додала, що свою роботу на посаді радника голови ОДА розпочне з аналізу розподілення бюджетних коштів у 2015 році, зокрема, у сфері ЖКГ, а також аналізу проведених тендерів.
Довідка.
Ольга Валеріївна Горб прийшла з бізнесу. Має багаторічний досвід роботи у сфері фінансів. З 2003 року вона обіймала керівні посади в установах, де до її обов’язків входило складання бюджетів, контроль їх виконання, управління грошовими потоками тощо. З 2012 року працювала на посаді першого заступника керівника бізнесу бюджетування промислових та комерційних підприємств ПриватБанку. Основними напрямками роботи були консультації з податкового планування, аналізу фінансової діяльності, оптимізації бізнес-процесів для майже 100 вітчизняних та закордонних компаній.
Практично з самого початку АТО активно займається волонтерською діяльністю. Зокрема, допомагає збирати кошти для лікування поранених, забезпечує бійців сучасними аптечками.
Читайте також: Дмитро Дубілет призначений радником губернатора