“Південмаш” повинен розвиватись у сільськогосподарському машинобудуванні, – Резніченко

09.04.2015 11:00   -
Автор:

Голова облдержадміністрації Валентин Резніченко ознайомився з діяльністю державного підприємства «Виробниче об’єднання Південний машинобудівний завод ім. А.М. Макарова».
Реальним шансом для відродження заводу голова ОДА вважає виробництво вітчизняних тракторів, які будуть конкурентоспроможними на ринку сільськогосподарської техніки.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу ОДА.
Валентин Резніченко готовий надати реальну допомогу в отриманні Південмашем оборотних коштів для налагодження такого виробництва. Він наголосив, що першочерговим завданням для колективу потужного підприємства стане розробка необхідного проекту.
«Особисто буду сприяти налагодженню співпраці з фінансовими інститутами та відповідними фондами. Треба розробити чітку програму, де буде зрозуміла відповідальність кожного. Залучити гроші на таку програму можливо. Але, по – перше, необхідно підвищити якість своєї продукції до рівня білоруських колег.
Читайте також: Правительство пообещало увеличить загрузку «Южмаша» оборонным заказом, – Курячий
Впевнений, що українські сільгоспвиробники будуть купувати дніпропетровські трактори. Придбати техніку зможуть і комунальні та міські підприємства. 4,5 тис тракторів – це великий ринок», – наголосив Валентин Резніченко.
Голова облдержадміністрації звернув увагу керівництва заводу на те, що ОДА завжди підтримає конкретні плани Південмашу. Колективу, в свою чергу, необхідно підвищувати професійний рівень менеджменту, удосконалювати маркетинг, нарощувати обсяг продажу продукції.
– Людей потрібно переконувати обирати ваш товар. Треба над цим працювати, – наголосив Валентин Резніченко.