Підтримуємо наступальні дії СБУ, – громадський активіст

16.05.2018 11:15   -
Автор:

Керівник Громадської наглядової ради при Управлінні СБУ у Дніпропетровській області, депутат Дніпропетровської обласної ради Олег Мороз в спеціальному коментарі інтернет-виданню «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» розповів, що правоохоронці регіону гідно впоралися із завданням забезпечення громадської безпеки під час травневих свят.
«За дорученням Громадської наглядової ради, до складу якої входять представники близько 20 громадських організацій регіону, висловлюю велику подяку співробітникам Служби безпеки України, Національної поліції та Національній гвардії України за забезпечення можливості громадянам спокійного вшанування пам’яті предків та покладання квітів до меморіалів під час урочистих заходів з нагоди Дня Пам’яті та Примирення.
Олег Мороз також відмітив, що наглядова рада, яка об’єднує патріотичні громадські організації, повністю підтримує дії Служби безпеки України з викриття антиукраїнської діяльності функціонерів «РИА Новости» та вважає, що такі наступальні дії СБУ спрямовані на збереження незалежності держави, миру та злагоди у суспільстві.
«Маємо думку, що це початок кінця «вільного дихання» п’ятої колони, яка марить поверненням України під контроль країни-агресора. Ми наполягаємо на тому, що необхідно продовжити проведення заходів із блокування деструктивної діяльності російських пропагандистських інформаційних структур», – резюмував О. Мороз.