Партія «ВОЛЯ» їде до Дніпропетровська збирати команду однодумців

20.11.2014 09:59   -
Автор:

Члени Ради партії «ВОЛЯ» Ольга Галабала, Ірина Суслова та Сергій Таран у найближчі дні проводитимуть зустрічі в регіонах. До Дніпропетровська вони прибудуть 23 листопада.
Про це повідомля є видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Лідери «ВОЛІ» зустрічатимуться з місцевими осередками, представниками бізнесу, журналістами, а також активістами, які мають намір долучитися до партії. Волівці говоритимуть про пріоритети політичної сили на найближче півріччя, перспективи розбудови партійної мережі, а також щодо планів роботи людей «ВОЛІ» у парламенті», – зазначається у повідомленні.
Раніше Ірина Суслова заявила, що політсила планує у кожному регіоні мати свого представника, який контролюватиме процес люстрації на місці.
Нагадаємо, найактивнішим членом «ВОЛІ» у Дніпропетровську була відома нинішня голова Люстраційного комітету області Таміла Ульянова. Вона балотувалася до Верховно Ради від своєї політсили, але поступилася на 26 окрузі Андрію Денисенко (БПП).
Окрім Дніпропетровська представники партії відвідають Івано-Франківськ (20-21.11), Житомир (21.11), Запоріжжя (22.11), Львів та Львівську область (23-24.11) та місто Рівне (25.11).
Читайте також: Таміла Ульянова розповіла про розкол в партії «Воля»