Новообраний секретар має найменше повноважень з усіх керівників у міськраді

31.12.2015 18:15   -
Автор:

На сайті Дніпропетровської міської ради оприлюднили рішення виїзної сесії (5/2) про обрання секретарем Загіда Краснова, підписане мером Борисом Філатовим. Тож з моменту публікації документу на офіційних ресурсах міськради рішення вступає у силу.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Також міський голова видав розпорядження про тимчасове визначення повноважень мера, секретаря, першого та інших заступників, а також керуючого справами ради Дніпропетровська (№960-р).
Згідно з документом, найбільшою кількістю повноважень наділили першого заступника мера Дмитра Погрєбова, його список справ містить 78 пунктів, при цьому у Бориса Філатова – лише 41, новообраному секретарю міськради Загіду Краснову відвели найменше (15) повноважень, деякі з них починаються з фраз «за дорученням міського голови» або «за погодженням міського голови». Навіть керуючий справами Віталій Мархасін, стосовно якого нібито зараз триває службова перевірка, має у списку 25 повноважень. Також у документі йдеться що заступники мера Олександр Санжара, Михайло Лисенко, та Олена Молошна отримали відповідно 48, 27 та 33 пункти у переліку своїх повноважень.
Читайте також: Кто за что отвечает в Днепропетровском горсовете