Нардеп хоче покарати СБУ Дніпропетровщини за бездіяльність?

04.02.2015 11:14   -
Автор:

Нардеп з Дніпропетровської області Віталій Купрій оприлюднив заяву на ім’я новопризначеного начальника СБУ Дніпропетровської області Вадима Пояркова. До народного обранця звернувся мешканець Дніпродзержинська зі скаргою на бездіяльність Служби безпеки.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
У своєму фейсбук Купрій зауважив, що СБУ Дніпропетровської області не бачить проблеми в тому, що в регіоні агітують за ДНР.
«Мова йде про випадок, коли одразу після Нового року, в житловому кварталі Дніпродзержинська переселенці з Ясинуватої виліпили зі снігу метрові літери “ДНР”. Іформація про цей ганебний злочин проти територіальної цілостності України розлетілась по всім ЗМІ. Проте СБУ ніяк не відреагувала на це.
Читайте також: СБУ Дніпропетровщини залучає активістів до спільної боротьби зі злочинцями
Вважаю пропаганду терористичних організацій на території України неприпустимою. А бездіяльність СБУ повинна бути покараною. Саме безкарність сепаратистських настроїв всередині правоохоронних органів призводить до того, що у мене в області регулярно трапляються такі інциденти.
З метою притягнення сепартистів в погонах до відповідальності я направив відповідну заяву на ім’я новопризначеного начальника СБУ Дніпропетровської області Вадима Пояркова. Сподіваюсь, що він проведе неупереджене розслідування та притягне своїх підлеглих до відповідальності», – зазначив нардеп.
Читайте також: Куди дзвонити, якщо побачили підозрілих людей чи залишені речі? (ТЕЛЕФОНИ)