Нардеп Купрій розповів про «махрових сепаратистів» у Дніпродзержинській міліції

19.11.2014 14:30   -
Автор:

Нещодавно обраний на 29 окрузі депутат Верховної Ради від «Блоку Петра Поршенка» Віталій Купрій на своїй сторінці у фейсбук заявив, що керівництво СБУ Дніпропетровської області пов’язане з сепаратистами.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Махрові сепаратисти засіли в Дніпродзержинській міліції, але керівник місцевого СБУ Андрій Долгов увійшов з ними в змову та приховав цей факт від громадськості. Злочинці не тільки досі на волі, але й продовжують обіймати посади в лінійному пункті міліції річкового порту «Дніпродзержинськ».
Ще в середині вересня два майори міліції Євген Баранник та Володимир Сорокін розфарбували автомобільну опору мостового переходу через річку Дніпро. І написали вони зовсім не гасло «Слава Україні», а навпаки «Днепр это Новороссия».
Цього їм було мало і вони продовжили розмальовувати навколишні бетонні конструкції аналогічними надписами, зокрема використовуючи човен. Зазначені дії мають ознаки злочину, передбаченого ст.110 Кримінального кодексу – посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. Слава богу, це все бачили свідки, які є дійсними патріотами і вирішили не мовчати.
Далі відбулись ще цікавіші речі. Коли керівництво міської міліції доручило сепаратистам-міліціонерам знайти злочинців, вони зробили все, щоб замісти сліди та приховати знаряддя злочину.
Проте рядові співробітники СБУ не тільки знайшли злочинців, але і відкрили проти них кримінальне провадження, очікуючи для них справедливе покарання. Яким же було їх здивування, коли начальник СБУ Андрій Долгов надав наказ спустити справу на гальмах», – написав новоспечений нардеп з Дніпропетровщини.
Читайт також: Якби у Дніпропетровську не зупинили “п’яту колону”, то війна би докотилася і до нас, – Романенко