На Різдво для дніпрян виступили Олег Скрипка та Le Grand Orchestra

07.01.2018 22:45   -
Автор:

У різдвяний вечір 7 січня на головній площі Дніпра відбувся святковий концерт. Захід організували за сприяння міського голови Бориса Філатова.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
«Дніпро, привіт! Вітаю з Різдвом! Хай на ваших лицях сяє файна усмішка. Для вас грають Le Grand Orchestra та Олег Скрипка», – звернувся до глядачів співак.
На площі Героїв Майдану зібралося близько 10 тисяч людей, щоб послухати українські етнопісні та потанцювати.
«Настрій чудовий. Свято вдалося. Дуже приємно, що такий захід зробив міський голова. Олег Скрипка – вдалий вибір для святкування Різдва. Ми навіть не знали, що він буде, приїхали в центр і випадково потрапили на концерт», – поділився враженнями від заходу гість свята Ігор.
Люди насолоджувалися виступом та вітали одне одного з Різдвом. «Вітаємо усіх зі святом! Бажаємо всім миру, добра, щастя, здоров’я та величезного кохання», – сказала гостя свята Оксана.
Крім того, містяни відмітили добру організацію свята та дякували міськраді за свято.
«Велика вдячність нашому меру за таке свято та настрій. Усе круто! Мені дуже подобається», – відмітила дніпрянка Жанна.
Не обійшлося й без традиційного українського вертепу та колядок – люди у національних костюмах та з ляльками також гуляли площею.
«Нам подобається і ми неймовірно раді, що у нас відбувається концерт справжньої української музики», – зауважила одна з учасниць вертепу Майя.