На Дніпропетровщині доведені до відчаю люди збираються перекрити стратегічну трасу

09.07.2015 09:57   -
Автор:

Жителі Затишанської громади Криничанського району Дніпропетровської області аби достукатись до столичної Академії аграрних наук України мають намір перекрити стратегічну трасу всеукраїнського значення Дніпропетровськ- Кривий Ріг-Київ. Люди втомились від порушенням їхніх прав у земельних питаннях та кричущої корупції.
Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомила громадська активістка Наталя Кобзар, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Громадськість доведена до відчаю перекриває стратегічну трасу всеукраїнського значення.
• Працівники підприємства ДП ДГ «Руно» та жителі Затишанської громади Криничанського району Дніпропетровської області доведені до відчаю,порушенням їхніх прав у земельних питаннях та кричущою корупцією, загнані в глухий кут злочинною бездіяльністю Національної академії аграрних наук України (м.Київ) у господарській діяльності, збираються у четвер 10 липня 2015р. о 10-оо на збори та мають намір перекрити стратегічну трасу всеукраїнського значення Дніпропетровськ- Кривий Ріг-Київ у с.Затишне Криничанського району Дніпропетровської області у разі,якщо керівництво академії негайно не відреагує на їхні чисельні звернення.
Контактна особа: Наталя Кобзар (громадський діяч,волонтер) 0675233680», – пише активістка.
За словами Наталі Кобзар, що у понеділок, 6 липня, у с.Затишному відбулися збори, на яких сільський головапообіцяв допомогти.
«Люди просять, для початку, побачити керівництво академії, але, здається,що ніхто до тієї академії крім нас самих не писав і не дзвонив…всі чогось чекають…а ми втомилися чекати», – повідомляє Кобзар.
Читайте також: У Дніпропетровську призначили громадські слухання про здорожчання вивезення сміття