На Дніпропетровщині діє програма фінансування бізнесу жінок

12.07.2017 13:45   -
Автор:

У Дніпропетровській області триває Іноваційна програма з розвитку підприємництва ВПО жінок у сільській місцевості, яка передбачає фінансування бізнесу жінок, що пройшли конкурс бізнес-планів. Жінки, що вже отримали гранти, розповіли про програму.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на громадську палату Дніпропетровської області.
«Завдяки фінансуванню Міністерства закордонних справ Литовської Республіки та за участю ВГО «Громадська Палата України» у партнерстві з ГО «Фундація прав людини» тепер маємо можливість надавати послуги з оздоблення одягу і текстильних виробів за допомогою комп’ютерної вишивки!» – каже Тетяна Дітковська з Павлограду.
Інша грантерка, Наталі Куковинець, так коментує роботу на новому обладнанні, що було придбано в рамах фінансування бізнес-планів:
«Работаю над очередной картиной в своем салоне Black Cherry в г. Днепр – тончайшие контуры, мягкие цветовые переходы и полутени, просто и легко. Это было бы труднее без новых мегапрофессиональных машинок от шведской фирмы с мировым именем в тату оборудовании Ink machinеs. Легкие, мощные, функциональные, подходят как под иглы, так и под модули, просто здоровски сидят в руке и радуют глаз. Теперь будет еще больше и круче работ! Приходите!»
Третя грантерка, що мешкає у селі Синельниковського району Ірина Полтавська, встановила теплицю на своєму подвір’ї. Підготовчі роботи по встановленню теплиці зайняли більше часу, ніж планувалось: за порадою фахівців була збудована спеціальна підлога для тривалішої експлуатації.
«В этом году выдалась переменчивая весна: то мороз в апреле, то град в мае. Рассаду спасали всей семьей. И ночью тоже – палили костры и окучивали дымом огород. Мы рады, что получили возможность приобрести теплицу. В ней будет подходящая температура и среда для роста и урожая. Планируем выращивать огурцы и зелень до самых морозов.»
Діяльність відбувається в рамках «Іноваційной програми з розвитку підприємництва ВПО жінок у сільській місцевості» у Дніпропетровській області за оргпідтримки ГО Фундація прав людини та ГО Громадська Палата України при фінансуванні МЗС Літовської Республіки.