На Дніпропетровщині депутату під час сесії вручили повістку

05.06.2015 14:54   -
Автор:

«Сьогодні у Жовтих Водах під час сесії міської ради відбулось унікальне дійство. Раптово представники військомату різіграли в лоторею серед 41-го депутата, міського голови та його заступника повістку до війська. Вгадайте, хто зірвав цей джек-пот?
Серед всього депутатського корпусу знайшовся лише один депутат, якому випала така честь», – пише місцевий депутат та громадський активіст Дмитро Чорний на своїй сторінці у фейсбук.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Пов’язую цей випадок зі своєю діяльністю, як депутата міської ради, а саме моєю ініціативою по відставці першого зама міського голови Мелюшка та питання щодо відкритості влади.
Саме після цього і почалась ця історія.
Спочатку на сесію привезли представників Правого Сектору по мене, а сьогодні вже приїхав військомат. Варто зауважити, що я ніколи ні від кого не переховувався і вже давно очікував цю повістку.
І хоча із-за певних обставин, повістку мені сьогодні так і не вдалося вручити, я все ж найближчим часом відвідаю військовий комісаріат, аби не давати більше товаришам Тарасенко і Мелюшко можливості маніпулювати даною темою», – зазначив Чорний.