Міськрада буде контролювати розслідування побиття Олега Григорука

17.02.2016 13:42   -
Автор:

Директор департаменту взаємодії з правоохоронними органами Дніпропетровської міськради Олександр Свіренко заявив, що міський голова Борис Філатов дав завдання взяти під жорсткий контроль розслідування інциденту та якнайшвидше оприлюднити інформацію про винуватців злочину.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ»з посиланням на прес-службу міськради.
Зі слів Олександра Свіренка відомо, що Григорук отримав пошкодження руки та садна обличчя та тулуба. Потерпілий вже дав показання поліції. Ведеться досудове розслідування.
«Я буду наполягати перед усіма правоохоронними органами і вищим керівництвом, що цю ситуацію ми так не залишимо. Ситуація буде розслідувана. Такі кричущі випадки не повинні залишитися непоміченими», – сказав Олександр Свіренко.
Нагадаємо, що раніше міський голова Борис Філатов на своїй сторінці у Фейсбук писав, що Олег Григорук – депутат, який входить в групу Світлани Єпіфанцевої, і що він разом з деякими колегами відмовлявся йти на засідання франції Опозиційного блока.
У той же час депутат міськради Сергій Суханов у Фейсбук заявив, що звіряче побиття Олега Григорука увечері 16 лютого пов’язано з тим, що той розкрив схему крадіжки мером Борисом Філатовим 2,5 млн. грн з бюджету.