Мер Нікополя особисто зустрів нові сміттєвози (ФОТО)

20.08.2016 11:11   -
Автор:

Цього тижня у Нікополі завдяки обласному фінансуванню з’явилась нова техніка, необхідна для повноцінної та якісної роботи комунальних підприємств у сфері благоустрою нашого міста. Це навантажувач «бобкет», телескопічна вишка та три сміттєвози, які привезли до нашого міста представники автозбирального підприємства «Кобальт». 19 серпня міський голова Андрій Фісак особисто зустрічав нову техніку. Очільник міста поспілкувався з представниками компанії-виробника та подякував за співпрацю.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу Нікопольскої міськради.
Генеральний директор автозбирального підприємства «Кобальт» Валерій Пінський розповів, що компанія надаватиме сервісне обслуговування та проведе навчання для працівників комунального підприємства «Нікопольводоканал», котрі використовуватимуть у своїй роботі ці сміттєвози.
Три одиниці нової техніки з’явилося і в автопарку КП «Міськавтодор-1». Це вищезгадані навантажувач «бобкет» та телескопічна вишка, придбання яких також було здійснене при підтримці облдержадміністрації.
Також в цьому році закупили необхідну для роботи підприємства «Міськавтодор-1» техніку і за кошти з місцевого бюджету. Це новий трактор та два причепи, які допоможуть з прибиранням доріг, тротуарів, парків і скверів нашого міста.