Купрій назвав зрадою голосування нардепів за зміни до Конституції України

16.07.2015 16:19   -
Автор:

Дніпропетрвський нардеп Віталій Купрій на своїй сторінці у фейсбук назвав голосування парламенту за зміни до Конституції зрадою майбутнього України.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Заява “Українського об’єднання патріотів-УКРОП” із приводу голосування за зміни до Конституції з можливістю надання Донбасу особливого статусу та знищення місцевого самоврядування в Україні:
Це – зрада! У першу чергу, це зрада загиблих, покалічених і тих, хто воював за те, щоб повернутися на свою Батьківщину – в український Донбас. Це зрада тих, хто зараз на фронті, і тих, хто ніколи не зможе повернутися в свій будинок, окупований терористами та інтервентами. Адже окупанти легалізують свій терористичний режим на Сході України.
Це – зрада майбутнього України! В Європі, яка не хотіла сваритися з Путіним, зараз полегшено зітхають. У Кремлі – аплодують стоячи. Україна сама перетворила цей конфлікт у свій внутрішній. Тепер Заходу немає потреби нам допомагати. А Кремль може спокійно далі підтримувати своїх маріонеток. Ну, і з фабрикою “Рошен” в Липецьку тепер все буде добре.
Але Порошенко рано радіти. Тому що сьогодні він напевно отримав широкий громадський рух “За вільну Україну без президентів-зрадників!”. У цей рух увійдуть не політики, а ті, кого ця влада системно зраджує – ветерани, волонтери, активісти та просто доведені до зубожіння громадяни.
І коли цей рух вийде на вулицю – йому буде ні з ким домовлятися, як домовлявся Янукович із Яценюком, Кличко, Тягнибоком і Порошенко. Тому що народ домовлятися не буде, а змете все на своєму шляху!
Нехай країна знає своїх зрадників», – написав Купрій.
Читайте також: Завтра Дніпропетровщину відвідає Президент України