Голові облради не вдалось врегулювати конфлікт між можновладцями у Новомосковську

03.02.2016 10:56   -
Автор:

2 лютого в приміщенні Дніпропетровської обласної ради відбулася погоджувальна нарада щодо ситуації, яка склалася в Новомосковську.
Ініціатором наради був голова Облради Гліб Пригунов на виконання власних гарантій врегулювуання конфлікту, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням “Дніпроград“.
Нагадаємо, минулого тижня мешканці Новомосковська перекрили рух трасою Дніпропетровськ-Донецьк через те, що депутати Новомосковської міськради від Опоблоку під керівництвом народного обранця Нестеренка саботують роботу новообраного мера Віктора Літвищенка і заодно займаються “договорняками”, приймаючи бюджет міста на території закритих об’єктів, а не у міськраді.
У зустрічі взяли участь голова Дніпропетровської обласної ради Пригунов Г.О., секретар Новомосковської міської ради Горошко С.Г., керівник депутатської групи «БПП Солідарність» Новомосковської міської ради Гаркавенко О.І., Літвіщенко В.І. та інші.
Основна мета – проведення конструктивного політичного діалогу між Літвіщенком В.І. та депутатським корпусом Новомосковської міської ради.
Однак зустріч тривала до вечора і, за інформацією на поточний момент, не досягли компромісу.
Читайте також: На Днепропетровщине заявили, что долгов по зарплате бюджетникам нет