Дніпропетровські поліцейські планують чистити власні ряди за допомогою скарг городян

23.12.2015 15:15   -
Автор:

26 грудня на вулиці Дніпропетровська вийдуть перші екіпажі патрулів Національної поліції. Тому городян просять повідомляти до управління про потрапляння в нові органи правопорядку людей із заплямованою репутацією.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на Штаб Нацзахисту.
«Звертаємо увагу на те, що всі жителі міста/області можуть залишати свої повідомлення та листи щодо осіб, які оформлюються (-валися) до Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області на електронну адресу: dnepr.ursdz@ukr.net.
Мета даної кампанії: уникнути потрапляння в органи правопорядку представників міліції та інших служб, які працювали виключно для задоволення власних потреб; займалися обслуговуванням інтересів злочинних угруповань; інтересів колишньої влади; причетні до організації /брали участь в побитті жителів міста під стінами ОДА 26 січня 2014 року; замішані в сепаратистській діяльності в ЛДНР; замішані в протизаконній діяльності на території проведення АТО; причетні до корупційної діяльності; інші порушники законів України.
З 25 грудня Штаб національного захисту Дніпропетровської області долучається до цієї кампанії системно і також починає збір та обробку інформації/запитів щодо оформлення в Національну поліцію громадян України на території Дніпропетровська та області.
Вся зібрана інформація буде надана комісії, що проводитиме атестацію/переатестацію співробітників поліції.
Свої звернення ви можете надсилати на електронну адресу: dneprshtab2@gmail.com
або дзвонити на гарячу лінію за номером: (050) 320-59-54 (з 9:00 до 18:00 щодня).
Тільки спільні зусилля, за підтримки громадян, дозволять створити дійсно фахову, реформовану систему правоохоронних органів, яка стане основою незалежної України», – зазначається у заяві.
Читайте також: На Дніпропетровщині хабарник наживався на ремонті дитсадка