Дніпропетровщина готова прийняти підприємства зі східних регіонів України, – Валентин Резніченко

17.06.2015 17:43   -
Автор:

Дніпропетровщина готова прийняти нові підприємства і приватних підприємців, які вирішать перенести свою діяльність з території, контрольованої так званими ДНР і ЛНР, на українську територію. Тому, хто готовий працювати в умовах правового поля, в рамках чинного українського законодавства буде надано допомогу і встановлений режим економічного сприяння.
Про це заявив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
«Дніпропетровщина економічно і політично стабільний регіон, перспективний для ведення бізнесу. Ми готові прийняти зі східних регіонів підприємства і приватний бізнес, які вирішать перенести свою діяльність з території, контрольованої так званими ДНР і ЛНР, на українську територію. Тому, хто готовий працювати в умовах правового поля,згідно з українським законодавством, хто вважає себе громадянами України, буде надано допомогу і встановлений режим економічного сприяння. Ми запрошуємо всіх, хто готовий обрати мир та спокій, безпеку та захищеність, працювати спокійно на благо держави, не боючись за своє життя і здоров’я», – зазначив Валентин Резніченко.
Напередодні керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль закликав підприємства, які ще не перебралися з так званої «ЛНР», переїхати на контрольовану Україною територію.
Читайте також: Підприємцям пропонують приміщення для відкриття чи розширення бізнесу
Довідка.
Протягом 2014-2015 років на Дніпропетровщину з Донбасу переїхало 440 суб’єктів господарювання. У квітні-грудні 2014 року місце ведення власного бізнесу на Дніпропетровську область змінили 240 суб’єктів господарювання зі східного регіону (155 юридичних осіб та 85 фізичних осіб-підприємців). За п’ять місяців 2015 року – ще 200 суб’єктів господарювання ( 110 підприємств та 90 приватних підприємців).