Дніпро самостійно контролюватиме будівництво на своїй території

27.10.2016 15:18   -
Автор:

Дніпро перейняв повноваження Державної архітектурно-будівельної інспекції і вже найближчим часом контролюватиме повний цикл містобудівної діяльності – від надання земельних ділянок до видачі всіх необхідних документів для початку і завершення будівництва. Відповідний акт підписали представники керівництва міста і голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ) Олексій Кудрявцев. Урочистий обмін документами провели 27 жовтня в мерії Дніпра.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на міськраду.
Дніпро став 12-м містом в Україні, яке перейняло повноваження Державної архітектурно-будівельної інспекції.
Відтепер реєстрацію дозвільних документів на будівництво І-IV категорій складності буде здійснювати муніципальна інспекція держархбудконтролю. Також вона перевірятиме будівельні майданчики, штрафуватиме порушників та видаватиме приписи на усунення порушень.
«Місцева громада матиме повний цикл містобудівної діяльності – від видачі земельних ділянок, містобудівних умов та обмежень, до видачі дозвільних документів як на початок, так і на завершення будівельних робіт об’єктів І-IV категорій складності», – зазначив голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олексій Кудрявцев.
Читайте также: Завтра в Днепре поговорят о внедрении страховой медицины.