Дніпряни незадовільно оцінили роботу депутатів міськради

03.03.2017 13:45   -
Автор:

Середньозважена оцінка дніпрянами діяльності депутатів міської ради знизилась до 2,56 балів – такі дані дослідження «Дніпровський омнібус», проведеного Центром досліджень та комунікацій «Active Group» у лютому 2017 року, повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
rada dn
Мешканцям Дніпра пропонувалось оцінити діяльність депутатів міської ради за п’ятибальною шкалою, в якій «один» – мінімальна оцінка, а «п’ять» – максимальна.
«П’ятірки» поставили 0,5% респондентів. На «четвірки» роботу депутатів оцінили 19,4% опитаних мешканців Дніпра. Майже третина дніпрян (32,2%) вважає, що депутати заслуговують на «трійку». 30,7% опитаних містян поставили «двійку», а 16,9% оцінили діяльність депутатів Дніпра на «одиницю». 0,3% мешканців Дніпра не визначились із власними оцінками.
rada dn gr
Середньозважена оцінка збільшувалась із вересня (2,49 бали), в результаті чого січневий результат (2,76 бали) змінив динаміку. У лютому динаміка не змінилась (2,56 балів).
Дослідження відбувалось 12 та 13 лютого у рамках проекту «Дніпровський омнібус». Загалом опитано 1690 респондентів. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,2%.
Довідка
Проект міських омнібусів компанії «Active Group» розпочався у червні 2015 року. В рамках проекту проводяться регулярні (щомісячні) опитування для декількох замовників із різними завданнями, які спільно його фінансують. В кожному опитуванні є запитання, ініційовані компанією «Active Group» з метою їх подальшої публікації для широкого загалу.