Дніпрян запрошують на презентацію книги «Військова пам’ять Дніпра»

02.05.2018 13:00   -
Автор:

Мешканців Дніпра 4 травня о 16:00 запрошують до Центральної міської бібліотеки (вул. Воскресенська, 23) на презентацію книги «Військова пам’ять Дніпра».
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» з посиланням на повідомлення «Армии волонтеров Днепра».
Книга – волонтерський проект, який об’єднав зусилля небайдужих мешканців міста: журналістів, письменників, фотографів та пошуковців. Протягом року учасники проекту збирали та систематизували інформацію про пам’ятки Другої Світової Війни: працювали з архівами, історичними джерелами та базами пошуковців. В результаті вийшла книга-маршрут по унікальним місцям бойової слави нашого міста.
У книзі зібрані факти про 35 історичних об’єктів, серед яких пам’ятники, військові меморіали, меморіальні знаки, братські могили та кладовища. Слідучи маршрутом книги – з лівого на правий берег Дніпра – читач зможе «побувати» на місцях найбільш запеклих боїв та познайомиться зі справжніми героями Другої світової війни, які поклали життя за звільнення нашого міста від окупантів. Деякі герої книги й досі мешкають у Дніпрі.
«Книга була створена з метою нагадати сучасникам забуті сторінки військової історії Дніпра. Оскільки сьогодні Україна переживає нову війну і народжує нову військову історію, цей проект показує зв’язок поколінь, двох великих епох та двох воєн. Військова пам’ять – це вшанування справжніх героїв, які пішли з життя, але не з історії», – йдеться у повідомленні. Уже прошло 5 лет с тех пор когда я занялся бизнесом в онлайне. Это бизнес заключается в монетиации как своего так и покупного трафика при помощи партнерок. Но самые прибыльные партнерки, как я понял со временем, являются СРА сети , на которых мне уже удалось заработать очень и очень неплохие деньги. Что такое CPA сети? Это партнерские программы которые платят за определенные действия, т.е. продажу товара, регистрацию пользователя в игре, внесение депозита в казино и за выполнение множества других действий, которые подробно описаны в описании каждого оффера.