Депутат Дніпропетровської облради Тетяна Юревич вийшла під заставу у 2,5 млн грн

01.11.2018 16:30   -
Автор:

Депутат Дніпропетровської обласної ради Тетяна Юревич, яка у вересні “погоріла” на хабарі у 12 тисяч доларів, продовжує вести свою діяльність завдяки заставі у 2,5 мільйони гривень.
Про це зазначено у реєстрі судових рішень, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на “Дніпроград“.
Після того, як Юревич затримали представники військової прокуратури Південного регіону, в Індустріальному суді Дніпра 13 вересня слідчий суддя ухвалив рішення про обрання депутатці запобіжного заходу у вигляді застави розміром трохи більше, ніж 2,5 мільйони. Така серйозна сума не зупинила обласну депутатку, яка протягом п’яти днів знайшла зазначені кошти і внесла їх у вигляді застави.
Після цього її декілька разів можна було побачити на засіданнях обласної комісії з питань комунальної власності та ЖКГ, де вона продовжувала впливати на рішення Дніпропетровської обласної ради.
Найцікавіше полягає в тому, що згідно із декларацією річний дохід Тетяни Юревич складає близько 500 000 гривень, тож виникає питання де протягом п’яти днів народній обраниці вдалося відшукати таку солідну суму аби віддати заставу суду.
Окрім цього, в судовому реєстрі можна знайти одразу декілька ухвал, в яких слідчий суддя накладає арешт на майно Юревич. Зокрема, було заарештовано її ​автомобіль Lexus, телефон IphoneX, деякі особисті речі, а також близько 4000 доларів та 162 тисячі гривень, які були при ній під час затримання.
Таким чином, невідомо звідки у обласного депутата за короткий проміжок часу раптово з’явилися зайві 2,5 мільйони аби витратити їх на заставу.
Втім, джерела в обласній раді пов’язують Тетяну Юревич з одіозною особистістю Геннадія Корбана, тому не виключено, що знайти кошти їй допомогли “вірні друзі”.
За хабарництво Тетяні Юревич загрожує від 3 до 8 років ув’язнення з конфіскацією майна.