День Перемоги об’єднує покоління навколо великого подвигу визволителів, – Удод

08.05.2015 11:05   -
Автор:

Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод привітав ветеранів і всіх жителів регіону з Днем Перемоги.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
“День Перемоги завжди був винятково важливим святом. Воно об’єднує різні покоління навколо великого подвигу визволителів, які боролися за свободу, захищали свою землю, відвойовували мир для дітей і онуків.
Особливо хочу подякувати вам, дорогі ветерани, за стійкість, мужність, героїзм і невгасимий бойовий дух! Пройшовши крізь вогняні роки, ви зуміли зберегти чистоту душі та помислів. І ми, незважаючи на всі складнощі сьогоднішнього часу, просто зобов’язані віддати шану нашим солдатам, живим і мертвим, усім хто не шкодував ні сил, ні життя заради своєї Вітчизни.
Давайте шанувати своїх героїв і пам’ятати їх подвиг! Турбота про ветеранів, постійна увага – це святий обов’язок і справа честі держави, суспільства і кожного громадянина!
Бажаю щастя, здоров’я, добра, миру і благополуччя кожній родині!
З Днем Перемоги! Вічна пам’ять тим, хто відстояв свободу рідної землі! Вічна слава героям-переможцям!”, – зазначається у повідомленні.
Легенда игрового мира – онлайн игра Клубнички Настоящая классика для ценителей легендарных аппаратов от друзей нашего сайта. igrovue-avtomatu.top