Боротьбу з рейдерами у Днiпрi треба пiднiмати на нацiональному рiвнi, – Роман Зiненко

21.08.2017 11:00   -
Автор:

Боєць-доброволець полку Дніпро-1 та автор книги «Иловайский дневник» Роман Зиненко нещодавно зустрічався з начальником Нацполіції Дніпропетровщини Віталієм Глуховєрею та обговорювали проблему рейдерства у Дніпрі.
Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» .
Розмова йшла про рейдерів, що чинять напади на автостоянки, генерал, зі слів Зіненка, виказав розуміння небезпеки подібних явищ та вжив жорстких заходів. Але наступної ночі невідомі молодики знов захопили автостоянку на проспекті Поля.
«Бандити, використовуючи силу і недосконалість законодавства, продовжують свою довоєнну практику рейдерських віджимів. Війна показала, що нахабна сила розуміє лише силу. Невдоволення рейдерськими явищами кожного дня наповнює чашу терпіння. Якщо рейдери хочуть війни, вони її отримають.
Я впевнений, що подібні явища є загальною хворобою нашої держави і тому питання про боротьбу з тітушнею і рейдерством потрібно піднімати на всеукраїнському рівні.
Вже є певний план превентивних акцій, які мають пригорнути увагу до безкарного «царювання» місцевих «легітимних» феодалів, які, під виглядом «рятівників» України, продовжують її грабувати.
Якщо найближчим часом до рейдерів не будуть вжиті відповідні заходи, про Дніпро почує вся Україна. Обіцяю», – написав він.