Близько тисячі пенсіонерів Дніпропетровська відпочили в унікальному таборі

05.10.2015 10:54   -
Автор:

Завдяки проекту Бориса Філатова ще понад 200 пенсіонерів Дніпропетровська відпочили в унікальному таборі. За п’ять днів осінньої відпустки літні гості охоче освоїли всі розважальні секції табору. Всього з початку нового проекту в «Укропчику» побували вже близько тисячі людей.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу нардепа.
– Ми дуже раді, що «Укропчик» став дійсно популярною програмою серед жителів Дніпропетровська. Ми намагаємося зробити наш табір якісним: залучаємо професіоналів з області медицини, які підбирають для кожного оптимальні програми тренувань, збалансоване дієтичне харчування, щодня стежать за станом здоров’я. Ну а щоб люди не нудьгували, ми організовуємо цікаве дозвілля. Учасники нашого табору все життя тяжко працювали на благо міста і країни, вони заслуговують уваги і турботи, – розповів кандидат у мери Дніпропетровська, Борис Філатов.
Як і в попередні зміни, у таборі відпочиваючі займалися відновленням свого здоров’я. Особливою популярністю користувалася аеробіка, розслаблююча зарядка і дихальна гімнастика. Одночасно, поліпшенню самопочуття сприяла розважальна програма, адже на території «Укропчика» розташована зона релаксації на березі Дніпра, проводяться різні майстер-класи, турніри з настільних ігор, вокально-інструментальні гуртки та багато іншого.
Читайте також: Не брать взятки должно быть модно, – Борис Филатов
Ми запитали у гостей табору, як їм відпочивалось в «Укропчику».
Віталій Задорожний:
Поїздкою мене нагородив Кіровський територіальний центр. Я вперше потрапив у такий табір. Тут дуже добре: мені сподобалися заняття з дихальної гімнастики, яку викладає наша Лариса Федорівна Шмалій. А так як я співаю в хорі, то виконав у таборі невеликий концерт – заспівав на італійській мові серенаду під балконом. Усім сподобалося. Я дуже добре відпочив. На відміну від міста, тут прекрасні умови, обстановка, хороше житло, годують дуже пристойно.
Лариса Чугунова:
Я дуже задоволена. Я такого обслуговування ніколи не бачила. Увага надзвичайна. Лікарі незвичайні. Ліки – будь ласка. Кухня чудова. Повітря, чиста постіль. Я вважаю, що це казка. Це просто необхідно. Я, наприклад, не можу собі дозволити таку розкіш – кудись поїхати.
Олександра Михайлівна:
Про «Укропчик» як дізналася? Я газети читаю багато, по телевізору дивлюся. А потім я в територіальний центр ходжу, там і запропонували. Найбільше сподобалося харчування, їдальня. Персонал сподобався – дуже хороші, уважні і чуйні люди. Естрада дуже цікава – кожен день розважальні програми. І кіно, і концерти показують нам. Відпочили дуже добре.
Зінаїда Лебедєва:
Я живу одна. Тому мені цікаво спілкуватися з людьми. Я пропрацювала медсестрою в медсанчастині і люблю людей, суспільство. Такий табір якраз і потрібен для спілкування. Все дуже сподобалось. Просто чудово. Ставлення чудесне – приїхали, поселили, годують нас прекрасно. Ну як з дітьми. Ці п’ять днів пролетіли – ми як у раю прожили. Хочемо подякувати Борису Філатову за його ставлення до нас, за доброту. За те, що він нас не забув, а запросив сюди. Дав нам час відпочити і поспілкуватися.
Борис Філатов приділяє особливу увагу вирішенню проблем літніх людей Дніпропетровська, а «Укропчик» – всього лише один з багатьох проектів політика. Так, за ініціативою лідера політичної партії «УКРОП» сьогодні для літніх людей організовують концерти, чаювання, конкурси самодіяльності. Також Борис Філатов виступає за необхідність доплат і надбавок з міського бюджету всім літнім людям Дніпропетровська. За словами політика, пенсіонери повинні бути соціально активними, відчувати підтримку і турботу.
– Тому заходи, концерти, які ми проводимо, чаювання, той же наш табір «Укропчик», в якому літні люди у зараз знаходяться на лікуванні та навчанні – це в першу чергу робиться для того, щоб ми змогли дати можливість відпочити людям старшого віку, – розповів Борис Філатов.