4 роки у розшуку і арешт на кордоні з РФ: нарешті ґвалтівника, який скоїв злочин на Дніпропетровщині, зможуть покарати

23.11.2020 09:58   -

У пункті пропуску Гоптівка (Харківська обл) прикордонники затримали громадянина України, що повертався з Російської Федерації, який перебував у розшуку з 2016 року, – повідомило Східне регіональне управління Держприкордонслужби.

“Під час здійснення заходів прикордонного контролю стосовно громадянина України спрацювала одна з баз даних правоохоронних органів . Громадянина затримали і передали представникам Національної поліції”.

За інформацією відомства, Нацполіція розшукувала чоловіка за підозрою в скоєнні на території Дніпропетровської області злочинів, відповідальність за які передбачена ст.152-1 (зґвалтування) і ст.162-1 (порушення недоторканності житла УК України).

Громадянин України прямував з РФ. Як з’ясували прикордонники Харківського загону, Національна поліція розшукує українця ще з 2016 року за підозрою у скоєнні на території Дніпропетровської області злочинів, відповідальність за які передбачена статтями Кримінального кодексу України 152-1 «Зґвалтування» та 162-1 «Порушення недоторканності житла», – сказано в повідомленні.