4 липня – День Національної поліції України

04.07.2021 08:35   -

Сьогодні українська поліція святкує річницю свого створення і з цієї нагоди в Дніпрі відбулись урочистості. Згідно з Указом Президента України від 04 квітня 2018 року № 97 День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня

Найвідданіших представників професії привітали очільники патрульної поліції, представники міського й районного відділень НПУ, керівники підрозділів, командири, представники місцевої та обласної влади. Поліціейським вручили подарунки й грамоти.

«Щоденною напруженою і ризикованою роботою Національна поліція стверджує себе як сучасна й ефективна правоохоронна структура, діяльність якої спрямована на забезпечення громадської безпеки та порядку, охорону прав і свобод людини, зміцнення законності, захист інтересів суспільства і держави, протидію злочинності. Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству. Нехай Ваша мужність, високий професійний обов’язок озивається лише людською шаною та вдячністю. Бажаю Вам, Вашим рідним і близьким щастя, міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів у службі, здобутків в ім’я України», – привітав присутніх радник голови Дніпропетровської обласної ради Олександр Донченко.

Також правоохоронці вшанували хвилиною мовчання своїх колег, що загинули при виконанні службових обов’язків.

На зображенні може бути: 8 людей та люди стоять