2 українських воїна отримали поранення на Донбасі

26.01.2022 09:34   -

Прес-служба ООС повідомила, що 25 січня внаслідок дій проросійських терористів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальних закладах. Стан здоров’я одного військовослужбовця задовільний, другого – середньої важкості.

Загалом, упродовж минулої доби, 25 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

У бік АВДІЇВКИ збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних та станкових протитанкових гранатометів. Неподалік МАР’ЇНКИ ворог обстрілював позиції українських захисників з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу ШИРОКИНОГО противник здійснив обстріли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На околиці населеного пункту ПИЩЕВИК російські найманці задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілів ВОГ-17“, – уточнює прес-служба.

Станом на 7 годину ранку поточної доби порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.