2:8!!! Знищення “Барси” німецькою машиною. Мільйони фанатів каталонців і Мессі плачуть по всьому світу

15.08.2020 18:02   -

Як ми писали раніше, букмекери віддавали перевагу “Баварії”, вкотре переконуємося, що вони виявилися правими.

Але ніхто, навіть букмекери, не міг уявити поразку з таким неймовірним принизливим рахунком.

За інформацією журналіста Фабріціо Романо, керівництво «Барселони» не винесло такого фіаско і прийняло рішення звільнити Кіке Сетьєна, хоча головний тренер заявляв після матчу:

«Це дуже болюча поразка. Вони забили більше, ніж заслужили. Ми добре почали, але міць суперника нас в підсумку придушила. Я не буду говорити, що потрібно клубу. Я тут всього кілька місяців. Якщо Жерар Піке говорить, що клубу потрібні зміни, значить, до його слів потрібно прислухатися. Ми повинні проаналізувати наш сезон і прийняти рішення, які потрібні клубу для майбутнього. Думаю, зараз передчасно говорити, залишуся я в клубі чи ні. Це залежить не від мене. Ми повинні зрозуміти для себе, що для нас важливо, і проаналізувати речі, які призвели до цієї болючої поразки»

У прогнозах до матчу акцентували на протистоянні Мессі – Левандовські, але виявилося, що у цьому суперпротистоянні буде інший герой – Мюллер!

SPORT.UA  наводить слова форварда «Баварії» Томаса Мюллера про фантастичну перемогу над «Барселоною» (8:2) в якому він названий найкращим гравцем матчу: «Сьогодні нам було весело. Не так важливо, як звуть гравців. Звичайно, «Барселона» – особлива команда, так що ми повинні були грати ще агресивніше. У нас талановиті форварди. Вони відмінно справлялися із завданням, коли отримували м’яч. Це важко пояснити. Наша команда в приголомшливій формі. Дякую за найкращого гравця, але у нас 12–15 гравців, які заслужили це звання. Ми працюємо так інтенсивно, що з нами складно боротися.Ви, напевно, здогадуєтеся, що ми добре себе почуваємо після цього матчу, але нам не варто гучно святкувати. Потрібно зберігати спокій і відновитися. Завтра вранці прокинемося, візьмемо в руки телефони і відповімо на повідомлення від рідних і всьому світу. Потім потрібно зосередитися на наступній грі. Ми тут, щоб виграти фінал».

Тільки Кріштіану Роналду (67 голів) і Ліонель Мессі (47) забили в плей-офф Ліги чемпіонів більше, ніж Томас Мюллер (23).