19 вересня терористи тричі порушували режим тиші на Донбасі – одного українського воїна поранили

20.09.2020 07:46   -

За повідомленням Штабу ООС, терористи на Донбасі не припиняють своїх провокацій і продовжують обстрілювати українські позиції. Зокрема, вчора бойовики тричі порушували встановлені раніше домовленості. В результаті обстрілу в районі Пісків, один український військовий отримав поранення.

Так, факт порушення режиму припинення вогню було зафіксовано неподалік населеного пункту Піски, де ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї у бік наших позицій. Внаслідок ворожого пострілу один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав кульове наскрізне поранення в ногу. Воїну надали домедичну допомогу та доправили до лікувального закладу. Стан здоров’я військовослужбовця задовільний“, – сказано в повідомленні.

Окрім цього російські найманці обстрілювали наші позиції біля Павлополя, а біля Водяного намагалися здійснити розвідку з БПЛА.

“… порушення досягнутих домовленостей зафіксоване в районі населеного пункту Водяне. На цій ділянці помічено проліт ворожого БПЛА типу «МЕВІК-2» із перетином лінії розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник противника було подавлено, що унеможливило його подальше застосування. Ворог вкотре намагався спровокувати наших воїнів на відкриття вогню і зафіксувати цей факт. Але українські захисники на провокації не піддалися, вогонь у відповідь не відкривали“, – повідомив Штаб.