18 липня у Дніпрі відбудеться відкриття виставки проєктів молодих художників Січеславщини

15.07.2021 08:56   -

У неділю 18 липня o 17:00 в Дніпрі відбудеться відкриття виставки учасників арт-лабораторії від Ksi Prostir.

Протягом трьох тижнів молоді художники з маленьких міст та селищ Дніпропетровської області на практиці вивчали нові техніки для творчої роботи. Разом з менторами із Києва, Харкова та Івано-Франківська митці опановували роботу з деревом, металом, 3D друком та програмованою електронікою Arduino.

На відкритті відвідувачів чекатимуть 4 мистецькі проєкти, що були створені в рамках арт-лабораторії. Це будуть інсталяція, відео та аудіо-арт,  віртуальний простір (VR), а також перформативна частина, яка триватиме лише 3 години. Молоді митці у своїх роботах досліджували теми, що їх хвилюють та бентежать у теперішній час та пропонують відвідувачам зануритись та відчути їх світи. Це будуть експериментальні проєкті на грані мистецтва, інженерії, програмування та нових медіа.

Свої роботи презентують художники Софія Козлова (м. Кам’янське), Наталія Тимчишина (с. Високе), Микита Токарчук (м. Кривий Ріг), Євгеній Гнідий (м. Новомосковськ) та Руслана Демидова (м. Кривий Ріг).

Даний проект підтримує Європейський Союз та Goethe-Institut Ukraine за програмою House of Europe.

Вхід вільний.

Адреса: м. Дніпро, вул. Крутогірний узвіз, 21А (Центр сучасної культури у Дніпрі). Вхід зі сторони Успенської площі. 2-ий поверх у дальньому корпусі.